[Bug 205549] bhyve pci passthru stops working after guest is restarted

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 205549] bhyve pci passthru stops working after guest is restarted

bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=205549

arkadyi <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |[hidden email]

--- Comment #2 from arkadyi <[hidden email]> ---
I have the same problem on ThinkPad T530 with FreeBSD 12.0-RELEASE-p2 r342912.
Custom kernel without xhci.
ppt0@pci0:0:20:0:       class=0x0c0330 card=0x21f617aa chip=0x1e318086 rev=0x04
hdr=0x00
    vendor     = 'Intel Corporation'
    device     = '7 Series/C210 Series Chipset Family USB xHCI Host Controller'
    class      = serial bus
    subclass   = USB
When I first start a Linux virtual machine, everything works fine.
If the Linux VM is turned off correctly, then when I restart(second start)
Linux VM , I see the same problem.

If I destroy Linux VM(I mean kill process bhyve), second start Linux VM work
without problem.

I do not see this, if I use Windows VM(Windows 7).

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-virtualization
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"