[Bug 233269] devel/boost-libs: boost_mpi is missing

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 233269] devel/boost-libs: boost_mpi is missing

bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=233269

            Bug ID: 233269
           Summary: devel/boost-libs: boost_mpi is missing
           Product: Ports & Packages
           Version: Latest
          Hardware: Any
                OS: Any
            Status: New
          Severity: Affects Only Me
          Priority: ---
         Component: Individual Port(s)
          Assignee: [hidden email]
          Reporter: [hidden email]
             Flags: maintainer-feedback?([hidden email])
          Assignee: [hidden email]

This CMakeLists.txt
> list(APPEND BOOST_COMPONENTS mpi serialization filesystem system)
> find_package(Boost "1.53.0" REQUIRED ${BOOST_COMPONENTS})
fails:
> CMake Error at /usr/local/share/cmake/Modules/FindBoost.cmake:2049 (message):
>   Unable to find the requested Boost libraries.
>   Boost version: 1.68.0
>   Boost include path: /usr/local/include
>   Could not find the following Boost libraries:
>           boost_mpi

I'm not sure if mpi should be in devel/boost-libs itself, or it should be a
separate port.

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-office
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

maintainer-feedback requested: [Bug 233269] devel/boost-libs: boost_mpi is missing

bugzilla-noreply
Bugzilla Automation <[hidden email]> has asked freebsd-office mailing
list <[hidden email]> for maintainer-feedback:
Bug 233269: devel/boost-libs: boost_mpi is missing
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=233269



--- Description ---
This CMakeLists.txt
> list(APPEND BOOST_COMPONENTS mpi serialization filesystem system)
> find_package(Boost "1.53.0" REQUIRED ${BOOST_COMPONENTS})
fails:
> CMake Error at /usr/local/share/cmake/Modules/FindBoost.cmake:2049 (message):
>   Unable to find the requested Boost libraries.
>   Boost version: 1.68.0
>   Boost include path: /usr/local/include
>   Could not find the following Boost libraries:
>    boost_mpi

I'm not sure if mpi should be in devel/boost-libs itself, or it should be a
separate port.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-office
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 233269] devel/boost-libs: boost_mpi is missing

bugzilla-noreply
In reply to this post by bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=233269

[hidden email] changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |[hidden email]

--- Comment #1 from [hidden email] ---
We have Version 1.69.0_1. I think this issue is solved.

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-office
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 233269] devel/boost-libs: boost_mpi is missing

bugzilla-noreply
In reply to this post by bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=233269

--- Comment #2 from Yuri Victorovich <[hidden email]> ---
(In reply to w.schwarzenfeld from comment #1)

No, it's not solved.

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-office
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"