[Bug 235691] devel/boost-libs : ASIO closing SSL connections incorrect

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 235691] devel/boost-libs : ASIO closing SSL connections incorrect

bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=235691

            Bug ID: 235691
           Summary: devel/boost-libs : ASIO closing SSL connections
                    incorrect
           Product: Ports & Packages
           Version: Latest
          Hardware: Any
                OS: Any
            Status: New
          Severity: Affects Only Me
          Priority: ---
         Component: Individual Port(s)
          Assignee: [hidden email]
          Reporter: [hidden email]
          Assignee: [hidden email]
             Flags: maintainer-feedback?([hidden email])

Created attachment 201952
  --> https://bugs.freebsd.org/bugzilla/attachment.cgi?id=201952&action=edit
patch for files directory

On connection close no TLS alert is sent.

Bug was reported upstream, but upstream appears to be dormant. So I would like
to add this patch to our port.

https://svn.boost.org/trac10/ticket/9261
https://github.com/boostorg/asio/issues/189
https://github.com/boostorg/asio/pull/193

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-office
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

maintainer-feedback requested: [Bug 235691] devel/boost-libs : ASIO closing SSL connections incorrect

bugzilla-noreply
Bugzilla Automation <[hidden email]> has asked freebsd-office mailing
list <[hidden email]> for maintainer-feedback:
Bug 235691: devel/boost-libs : ASIO closing SSL connections incorrect
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=235691



--- Description ---
On connection close no TLS alert is sent.

Bug was reported upstream, but upstream appears to be dormant. So I would like
to add this patch to our port.

https://svn.boost.org/trac10/ticket/9261
https://github.com/boostorg/asio/issues/189
https://github.com/boostorg/asio/pull/193
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-office
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 235691] devel/boost-libs : ASIO closing SSL connections incorrect

bugzilla-noreply
In reply to this post by bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=235691

Tilman Keskinoz <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|New                         |In Progress

--- Comment #1 from Tilman Keskinoz <[hidden email]> ---
Patch was committed upstream:

https://github.com/boostorg/asio/commit/2864d2bf32b06c380ee93f9b07301e3a2a11e2b8#diff-9693888572396784daf4f0aded26ce3a

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-office
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 235691] devel/boost-libs : ASIO closing SSL connections incorrect

bugzilla-noreply
In reply to this post by bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=235691

--- Comment #2 from Jan Beich <[hidden email]> ---
Backporting upstream changes is fine. However, given Asio is header-only
library it's not clear where to bump PORTREVISION.

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-office
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 235691] devel/boost-libs : ASIO closing SSL connections incorrect

bugzilla-noreply
In reply to this post by bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=235691

Jan Beich <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|In Progress                 |Closed
         Resolution|---                         |DUPLICATE

--- Comment #3 from Jan Beich <[hidden email]> ---
Already included in Boost 1.70.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 235956 ***

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-office
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"