[Bug 236640] devel/t1lib: QA fix - add missing USE_XORG entries

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 236640] devel/t1lib: QA fix - add missing USE_XORG entries

bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=236640

            Bug ID: 236640
           Summary: devel/t1lib: QA fix - add missing USE_XORG entries
           Product: Ports & Packages
           Version: Latest
          Hardware: Any
                OS: Any
            Status: New
          Severity: Affects Some People
          Priority: ---
         Component: Individual Port(s)
          Assignee: [hidden email]
          Reporter: [hidden email]
          Assignee: [hidden email]
             Flags: maintainer-feedback?([hidden email])

Created attachment 202983
  --> https://bugs.freebsd.org/bugzilla/attachment.cgi?id=202983&action=edit
[patch] fix xorgs deps + enable parallel build

If the X11 is on, xglyph and libt1x directly depend on various X libs.  These
dependencies are missing from USE_XORG (noticed by stage-qa).  If any of those
missing dependencies are removed, t1lib will break.  Relying on indirect
dependencies is insufficient since those dependencies can change on their own.

Fix attached.

Also, while here, tweak a Makefile and enable parallel build - cuts build time
by more than half here.

Shuffle some directives for portlint.

QA:
  - poudriere ok (on 11/amd64 4 core host)
  - portlint ok

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-ports-bugs
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"