[Bug 237325] muge(4) does not activate LEDs

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 237325] muge(4) does not activate LEDs

bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=237325

            Bug ID: 237325
           Summary: muge(4) does not activate LEDs
           Product: Base System
           Version: CURRENT
          Hardware: arm64
                OS: Any
            Status: New
          Severity: Affects Some People
          Priority: ---
         Component: kern
          Assignee: [hidden email]
          Reporter: [hidden email]

Created attachment 203734
  --> https://bugs.freebsd.org/bugzilla/attachment.cgi?id=203734&action=edit
if_muge.c patch to enable LEDs if FDT is used.

The muge(4) driver does not enable the LEDs.
So there is no visible sign if the interface is working or not.

On the RPi 3B+ it is possible to enable LEDs, like Linux does.
The attached patch enables the LEDs in the same way.

Ralf

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-bugs
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 237325] muge(4) does not activate LED's [patch for FDT included]

bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=237325

[hidden email] changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
            Summary|muge(4) does not activate   |muge(4) does not activate
                   |LEDs                        |LED's [patch for FDT
                   |                            |included]

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-bugs
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 237325] muge(4) does not activate LED's [patch for FDT included]

bugzilla-noreply
In reply to this post by bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=237325

Mark Linimon <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Keywords|                            |patch
           Assignee|[hidden email]            |[hidden email]

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-bugs
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"