[Bug 238517] jail.conf Mount option does not unmount Filesystem on Jail stop anymore

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 238517] jail.conf Mount option does not unmount Filesystem on Jail stop anymore

bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=238517

Jamie Gritton <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |[hidden email]

--- Comment #1 from Jamie Gritton <[hidden email]> ---
Nothing has changed in the unmounting of filesystems on jail stop, and this is
a feature known to still work.  It would be useful to see your jail.conf, to
get to the bottom of what's not working in your case.

There is the issue that is the jail stops "on its own", i.e. when its last
process dies (and the jail was created without "persist"), then no on-stop
action will be taken because it's jail(8) that takes these actions.  This
includes exec.stop and related commands, unmounting filesystems (e.g. from the
"mount" option), and removing IP aliases.  But this has always been the case,
and is nothing new with STABLE-12.

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-jail
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"