[Bug 239877] devel/lab: Switch to USES=go:modules, fix build with go1.13

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 239877] devel/lab: Switch to USES=go:modules, fix build with go1.13

bugzilla-noreply
https://bugs.freebsd.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=239877

            Bug ID: 239877
           Summary: devel/lab: Switch to USES=go:modules, fix build with
                    go1.13
           Product: Ports & Packages
           Version: Latest
          Hardware: Any
                OS: Any
            Status: New
          Severity: Affects Only Me
          Priority: ---
         Component: Individual Port(s)
          Assignee: [hidden email]
          Reporter: [hidden email]
                CC: [hidden email]
             Flags: maintainer-feedback?([hidden email])
          Assignee: [hidden email]
 Attachment #206577 maintainer-approval?([hidden email])
             Flags:
                CC: [hidden email]

Created attachment 206577
  --> https://bugs.freebsd.org/bugzilla/attachment.cgi?id=206577&action=edit
patch file

===>  Building for lab-0.16.0
$GOPATH/go.mod exists but should not
*** Error code 1

- Switch to USES=go:modules, this also fixes the build with go1.13
- Remove custom targets

QA:
  poudriere testport: OK (120a-go1.12.8, 120a-go-devel)

--
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
_______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-ports-bugs
To unsubscribe, send any mail to "[hidden email]"